Σύμφωνα με εισαγγελικές αρχές, η δολοφονία των δύο ανδρών φαίνεται πως είναι ένα ακόμη κεφάλαιο στη βεντέτα που έχει ξεσπάσει μεταξύ εμπόρων αυτοκινήτων.

Και οι δύο πωλητές ήταν κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο κατηγορούμενοι περίμεναν έξω από την είσοδο των δικαστηρίων, όταν, γύρω στις 8:45 το πρωί τοπική ώρα (9:45 ώρα Ελλάδας), έφτασε ένας τρίτος άνδρας και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Ο ένας από τους κατηγορουμένους, 45 ετών, σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο δεύτερος, ηλικίας 50 ετών, έτρεξε να σωθεί αλλά ο ένοπλος τον κυνήγησε μέσα στο κτίριο, τον πυροβόλησε και τον μαχαίρωσε. Ο 50χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. "Όλα συνέβησαν μέσα σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων", ανέφεραν οι αστυνομικοί επιθεωρητές.


Ο 47χρονος δράστης πέταξε το ένα από τα όπλα που είχε και έφυγε τρέχοντας αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς στην πλατεία Κόνσταμπλε Βάχε.Τα δύο θύματα επρόκειτο να δικαστούν ξανά για μια επίθεση με μαχαίρια που είχε σημειωθεί το 2007 στα βόρεια προάστια της Φρανκφούρτης, όπου είχαν σκοτωθεί δύο άλλοι πωλητές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Είχαν κατηγορηθεί αρχικά για ανθρωποκτονία αλλά πρωτόδικα αθωώθηκαν καθώς οι δικαστές δεν μπορούσαν να αποκλείσουν την πιθανότητα να είχαν μαχαιρώσει τα θύματά τους βρισκόμενοι σε αυτοάμυνα. Η εισαγγελία όμως άσκησε έφεση στην απόφαση και οι δύο άνδρες θα δικάζονταν εκ νέου, αυτή τη φορά για απόπειρα ανθρωποκτονίας.Ο δράστης της σημερινής διπλής ανθρωποκτονίας είναι ο αδελφός του ενός από τα θύματα του 2007 και είχε τραυματιστεί και ο ίδιος με μαχαίρι σε εκείνη την επίθεση

newsit.gr