Με επιτυχία στέφθηκε για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων η παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κατηγορίας κορασίδων Α’ το οποίο διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Ο ΝΟΧ κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη και ήταν το πρώτο σωματείο από την Επαρχία.

 

Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως ήταν επιλογή από το Ομοσπονδιακό τιμ της χορογραφίας που παρουσίασε η ομάδα της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα για να είναι αυτή που θα παρουσιάσει η Εθνική ομάδα Comen στο Μεσογειακό Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, το διάστημα από 3-8 Αυγούστου.

Ήταν ένα γεγονός που έφερε χαμόγελα στην αποστολή του Ν.Ο. Χανίων, που αισθάνθηκε περήφανη για την σπουδαία διάκριση αυτή παρά αναλογιζόμενη τις «ειδικές» συνθήκες κάτω από τις οποίες παρουσιάστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στο κόμπο ήταν η καλύτερη παρουσίαση του ΝΟΧ με τα 8 κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα (Φραντζέσκα Αμπελά, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ευγενία Μιχαηλίδη, Αριάδνη Ντουλαβέρη, Ιουλία Μπιζίκ, Αφροδίτη Τσιαούση και Μαργαρίτα Σκαράκη) ν’ αποδίδουν τέλεια στο νερό και να κατακτούν τη 2η θέση.

Εξίσου καλό ήταν και το αποτέλεσμα για το ντουέτο με την Γιάννα Γκεοργκίεβα και την Φραντζέσκα Αμπελά να συνθέτουν ένα ιδανικό δίδυμο και να κατακτούν το αργυρό μετάλλιο. Στο σόλο, η Γιάννα Γκεοργκίεβα πήγε πάρα πολύ καλά, τερματίζοντας στην 3η θέση ενώ το ομαδικό, παρότι η χορογραφία ήταν πάρα πολύ καλή, υστέρησε σε κάποιους άλλους τομείς, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην 4η θέση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook