Πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο \”διπλό\” βρέθηκε στο Βύρωνα ο Κισσαμικός, αλλά η τύχη του… γύρισε την πλάτη!
Ο Καρβουνιάρης (φωτ.) έδωσε προβάδισμα στη Χανιώτικη ομάδα στο 75\’, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά η Δόξα Βύρωνα έφτασε στην ισοφάριση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον πολύπειρο Μακρή!
Το τελικό 1-1 αφήνει πικρή γεύση στον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική, αφού του \”γλίστρησε\” την τελευταία στιγμή το \”διπλό\” παραμονής μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
Το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου δέχθηκε την ισοφάριση με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παραλίκης στο 77\’.

Πολύ εύκολα έβγαζε την κίτρινη από το… τσεπάκι του ο διαιτητής Μάγειρας, δείχνοντάς την 8 φορές σε παίκτες του Κισσαμικού, ενώ όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι έδινε με ευκολία και αρκετά φάουλ κοντά στην περιοχή του Λαζαρίδη, μετά την αποβολή του Παραλίκη.

Διαιτητής: Μάγειρας (Ευβοίας) 
Βοηθοί: Μητρολιός-Σπανός (Ευβοίας)

Κίτρινες: Μακρής (6’), Στεφανίδης (15’), Τσαφταρίδης (21’), Εσόνο (24’), Παραλίκης (28’), Ενγκουέμ (65’), Παπαδόπουλος (72’), Παραλίκης (77’), Μποτωνάκης (80’), Λαζαρίδης (84’), Μενίκου (86’), Κουμπρόγλου (89’)
Κόκκινη: Παραλίκης (77’)

Δόξα Βύρωνος: Σουλογάνης, Χαλκιάς, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Σαλαπάτας, Αναστασίου (72’ Κατσιγιάννης), Μακρής, Τσαφταρίδης (82’ Λουσαράκης), Μενίκου (88’ Λέσι).

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Τσικουδάκης (54’ Κιν), Ενγκουέμ, Μποτωνάκης, Πασιαλής (68’ Κουμπρόγλου), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (78’ Σμίλτος).

Τελευταία ενημέρωση 18.13

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook