Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της απώλειας του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Κώστα Λαμπρινού.

Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν στους οικείους του Κώστα Λαμπρινού, φορείς της Κρήτης.


Συλλυπητήρια μηνύματα

Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρίας Λιονή

\”Ο Κωστής Λαμπρινός, ένας αδερφικός φίλος και πολύτιμος συνεργάτης, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, μετά από ένα πολύ σκληρό αγώνα, που έδωσε ενάντια στην επάρατη νόσο, με τη γνωστή μαχητικότητα και θάρρος, που τον διέκριναν σε όλη του τη ζωή και σταδιοδρομία. Ορμώμενος από την αγάπη του για τον τόπο του και με όπλο τις γνώσεις του, την εντιμότητά του και την πίστη του στους δημοκρατικούς θεσμούς, για χρόνια υπηρέτησε τα κοινά, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των Ρεθεμνιωτών, και υπήρξε ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Μέχρι την τελευταία στιγμή υπηρέτησε τα Κοινά από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, αγωνιζόμενος για την πρόοδο του τόπου μας και τον συγκρητισμό, παρότι είχε ταυτόχρονα να δώσει το δικό του προσωπικό αγώνα για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μάχιμο άνθρωπο, μια ακέραιη προσωπικότητα και έναν πρωτεργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης, θιασώτη της ανάπτυξης του Ρεθύμνου, της Κρήτης και του συγκρητισμού.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του\”.

Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου

«Ο Κώστας Λαμπρινός, ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και εργατικότητας. Με το δυναμισμό και τη μαχητικότητα που τον διέκρινε ως στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πέτυχε πάρα πολλά, υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το όραμα του για την Κρήτη.
Η απώλεια του μας θλίβει όλους. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το χαμό του».

Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γεώργιος Δεικτάκης

\”Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την πρόωρη απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Λαμπρινού. Ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης ήταν πάντα κοντά στην κοινωνία και για πολλά χρόνια προσπάθησε από όποια θέση υπηρέτησε να προωθεί και να λύνει προβλήματα με ήθος, το οποίο τον διέκρινε.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του\”.

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης και Περιφεριακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Χανίων

\”Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Κώστας Λαμπρινός, ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων».

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η μνήμη του θα μείνει πάντα ολοζώντανη μέσα μας\”.

Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης

\”Η προσωπικότητα, το ήθος και η γενικότερη κοινωνική προσφορά του Κώστα Λαμπρινού είναι μεγάλη και ο πρόωρος θάνατος του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Παρακαλώ δεχτείτε τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια\”.

Αντώνης Ανηψητάκης, Αριστείδης Παπαδάκης – Για τη Μια Κρήτη, περιβάλλον – άνθρωπος.

Μιλούσες λίγο ορίζοντας το μέτρο. Πονούσες πολύ βιώνοντας την άμετρη ενεργειακή επέλαση στο νησί. Τιμούμε την ειλικρινή σου προσπάθεια να αντισταθείς. Δεν θα ξεχάσουμε το ανοιχτό σου βλέμμα.

Τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε οικογένεια, φίλους, συνεργάτες.

Γιώργος Βλαστός

Η ξαφνική απώλεια του οικογενειακού φίλου Κώστα Λαμπρινού που υπηρέτησε με συνέπεια και ακεραιότητα την τοπική αυτοδιοίκηση του Ρεθύμνου και της Κρήτης, είναι αναντικατάστατη.
Τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook