Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου η Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με συμμετοχή 180 περίπου πολιτών από τον Δήμο, αμεσοδημοκρατικά εξέλεξε σαν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κίνησης για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές τον Μανώλη Ντουντουλάκη εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της κίνησης.

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 145 μέλη της Κίνησης και ο Μανώλης Ντουντουλάκης έλαβε 85 ψήφους έναντι του συνυποψήφιου του Μαυρογεννάκη Γιώργου, εκπαιδευτικού που έλαβε 58 ψήφους. Υπήρξαν και 2 λευκά ψηφοδέλτια.

Πριν από την ψηφοφορία τα μέλη της προσωρινής επιτροπής ενημέρωσαν το σώμα για τις προηγηθείσες τοπικές συνελεύσεις της κίνησης στις δημοτικές ενότητες Μουσούρων, Κολυμβαρίου, Πλατανιά και Βουκολιών, παρέδωσαν σχέδιο του επικαιροποιημένου προγράμματος της κίνησης και σχέδιο προγράμματος της τοπικής ενότητας Κολυμβαρίου.

Ακόμα δηλώθηκαν διαθεσιμότητες για το ψηφοδέλτιο της κίνησης και συγκεντρώθηκαν χρήματα για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα. Ανακοινώθηκε επίσης η δημιουργία ιστοσελίδας της κίνησης.

Τις επόμενες μέρες θα καταρτισθεί το ψηφοδέλτιο της κίνησης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook