Με την πρώτη δημόσια ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Ηλία Λυγερού, ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού που θα \”κατέβει\” στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας την \”Λότζια\”, με την πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα από την ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και οι υποστηρικτές της παράταξης, θα συναποφασίσουν για το όνομα και το έμβλημά της.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο \”Ατλαντίς\”, και μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο κ. Λυγερός με την έναρξη της ομιλίας του έδωσε το στίγμα της μαχητικότητας με την οποία διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο.

\”Ξεκινάμε.Με την νέα δημοτική μας κίνηση  Μία μεγάλη μάχη μέχρι τις εκλογές του ΜΑΙΟΥ . Η συμμετοχή και το χαμόγελο σας δείχνουν την αποφασιστικότητα και την σιγουριά  για το αποτέλεσμα  Να τελειώνουμε με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, με όποιον τις σχεδιάζει, με όποιον και αν τις υλοποιεί.  Για να σώσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Για να χαράξουμε ένα άλλο δρόμο  Για ένα άλλο δήμο Ηρακλείου \”, ανέφερε ξεκινώντας την παρουσίαση των πολιτικών θέσεων της κίνησης.

\"\"

Το παρόν στην εκδήλωση έχουν δώσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Ηρακλείου, Μ. Κριτσωτάκης, Γ. Μιχελογιαννάκης και Μ. Διακάκη

Δείτε εδώ την ομιλία του κ. Λυγερού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook