Σκούρα έγιναν για τα… καλά τα πράγματα αναφορικά με την παραμονή στη Super League για τον Πλατανιά.
Σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της χρονιάς οι \”ερυθρόλευκοι\” μπήκαν \”μουδιασμένα\” στην αναμέτρηση και ο Απόλλων, εκμεταλλευόμενος \”παιδικά\” λάθη στην άμυνα του αντιπάλου του, έφτασε σε μια σπουδαία νίκη με 3-1.
Οι γηπεδούχοι μόλις στο 4\’ άνοιξαν το σκορ με τον Σόντερμπεργκ, για να κάνει το 2-0 στο 17\’ Άμπροουζ, παίρνοντας το \”ριμπάουντ\” από το σουτ του Κόρμπου στο δοκάρι.
Ο Τέτε μετά από φάση διαρκείας στα \”καρέ\” του Τζόρβα μείωσε στο 29\’ σε 2-1, αλλά το γκολ δεν ήταν αρκετό για να \”αφυπνιστούν\” οι φιλοξενούμενοι.
Έπειτα από τραγικό λάθος του Φαΐσκα ο Άμπροουζ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 64\’ έβαλε τέλος στα όνειρα του Πλατανιά για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη.
Απόλλων (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Λουσέρο, Άμπροουζ (71’ Κανακούδης), Πετρόπουλος (88’ Ντάλμπεργκ), Παντελιάδης 

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ζαραδούκας (69’ Μπέλιτς), Γιαχία, Φαΐσκα, Τέτε, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Τόρες, Αγκιλέρα (72’ Θέρα), Φερνάντες (51΄ Μενδρινός).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook