Τα έντονα παράπονά του προς τον διαιτητή Μανόλη Κανελάκη εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Άρης Βουκολιών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ, του Άρη Βουκολιών, σεβόμενο την διαιτησία και τον σημαντικό ρόλο της για την σωστή διεξαγωγή του πρωταθλήματος αναγκάζεται για πρώτη φορά, να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Κανελάκη.

Ο εν λόγω διαιτητής επέτρεψε και ανέχθηκε από τα πρώτα λεπτά και καθ\’ όλη την διάρκεια του αγώνα το επικίνδυνο και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων μας, χωρίς την τιμωρία, με αποτέλεσμα της ανοχής αυτής, τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Πατελάκη και τον πιο ελαφρύ τραυματισμό του Στέλιου Λιοδάκη.

Επίσης δεν καταλόγισε δύο πέναλτι που έγιναν στο β\’ ημίχρονο, σε βάρος των παικτών μας Περράκη και Παπιδάκη, ενώ έληξε τον αγώνα 8 λεπτά νωρίτερα γεγονός που ξένισε όλο τον φίλαθλο κόσμο αλλά και τους αθλητές λόγω της 15λεπτής διακοπής της αναμέτρησης, στην φάση του σοβαρού τραυματισμού του νεαρού ποδοσφαιριστή μας όπου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Τέλος, κατά την διάρκεια του αγώνα, ανέκοπτε αναίτια τους ποδοσφαιριστές μας με ανύπαρκτα ή ανάποδα φάουλ. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε και να εκτιμάμε την διαιτησία και το έργο της, πιστεύοντας ότι η σημερινή διαιτησία ήταν μία κακή παρένθεση που όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Εκ του Δ.Σ.

του Άρη Βουκολιών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook