Την δική του αφιέρωση έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στον κόσμο της ομάδας…
«Καταρχάς την σημερινή νίκη την αφιερώνουμε στους φιλάθλους που την ήθελαν τόσο πολύ. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Ο κόσμος επιζητούσε τη νίκη και για αυτό του την αφιερώνουμε.
Πρώτα ο Θεός, θα πάρουμε το χαρτί και έπεται συνέχεια. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια και παίρνοντας την αδειοδότηση θα προχωρήσουμε για την συνέχεια. Επίσης θα ήθελα να πω μπράβο στα Γιάννενα και τον Παναιτωλικό που πήραν την άνοδο που εμείς χάσαμε από μικρολεπτομέρειες» τόνισε αρχικά ο «αλενατόρε» ενώ, στην συνέχεια μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι: 
«Θα συμφωνήσω με τον κύριο Ντεμόλ ότι το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποτελεσματικοί, γρήγοροι και το 4-1 τα λέει όλα. Η αλήθεια είναι ότι εμείς το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι. Είναι μοιραίο για μια ομάδα να μην εκπληρώσει το αγωνιστικό κομμάτι όταν δεν έχει κίνητρα. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό μας έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Και με τον Πιερικό ακόμα γκολ χάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα βρεθήκαμε στην μέρα μας και πετύχαμε τα γκολ. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη και ο διαιτητής δεν έπαιξε κανένα ρόλο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook