Η Seat αποκαλύπτει τη μελλοντική σχεδιαστική της γραμμή, για πρώτη φορά στην Ισπανία. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βαρκελώνης που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει το IBE και το IBX, τα δύο τελευταία της πρωτότυπα αυτοκίνητα, προσφέροντας μια πρόγευση για την νέα σχεδιαστική γραμμή, την τεχνολογία καθώς και τις προτάσεις της Seat για την ηλεκτροκίνηση.

Και τα δύο αυτοκίνητα ανήκουν στην ίδια οικογένεια μοντέλων και η σύλληψη της ιδέας για την κατασκευή τους έχει γίνει με βάση τις μελλοντικές απαιτήσεις της αστικής κίνησης. Το IBE είναι ένα Sport Coupé, το οποίο ξεχώρισε στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι ως ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο. Το IBX παρουσιάστηκε στη Γενεύη, συνδυάζει τις δυνατότητες ενός SUV και ενός Sport Coupé αυτοκίνητου και είναι εφοδιασμένο με ένα τελευταίας γενιάς υβριδικό σύστημα.

Η Seat αξιοποιεί στο έπακρο την χωρητικότητα του προνομιακού της περιπτέρου, που διαθέτει στην Έκθεση αυτή προκειμένου να παρουσιάσει 18 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του νέου Leon FR, του Alhambra 4WD, καθώς και των ειδικών εκδόσεων Copa που έχουν προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμες στην αγορά πριν από το καλοκαίρι.

4troxoi