Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους εκτελεστές του 41χρονου στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς το θύμα είχε βαρύ παρελθόν με εκβιασμούς και προστασίες νυχτερινών μαγαζιών.

Μυστήριο αποτελεί ακόμα ο ρόλος της γυναίκας, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο οι εκτελεστές έφθασαν στο ραντεβού του θανάτου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Star, το πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ ξεκινούν τις έρευνες για το μπορντό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, ενώ οι αστυνομικοί της ασφάλειας κρατάνε ακόμα στα χέρια τους το αιματοβαμμένο σεντόνι.

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στον κόσμο της νύχτας. Μέσα από ένα ογκώδες υλικό από κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί προσπαθούν να φθάσουν στην ταυτότητα των εκτελεστών του 41χρονου Γ.Μ , ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει για προστασίες, εκβιασμούς ακόμα και εμπρησμούς.

Ραντεβού θανάτου με άρωμα γυναίκας

Ο άτυχος άνδρας πήγε στο ραντεβού του θανάτου με τη μοτοσυκλέτα του. Περπάτησε προς την παιδική χαρά και δέχτηκε πισώπλατα δύο πυροβολισμούς. Μια από τις σφαίρες τον βρήκε στην και μια δεύτερη στον ώμο. Τότε, κατέβηκε από τη μηχανή, περπάτησε λίγα μέτρα και σωριάστηκε στο οδόστρωμα.

Οι δύο εκτελεστές επέβαιναν σε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες με οδηγό μία γυναίκα. Στον τόπο του εγκλήματος οι αρχές εντόπισαν τον έναν κάλυκα, ενώ τον δεύτερο φέρεται να τον πήρε ο δράστης μετά τη δολοφονία.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook