Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως \”αγκιστρώθηκε\” στον κυβερνητισμό\” και σημείωσε \”Ο τόπος σήμερα έχει ανάγκη μια προοδευτική Κεντροαριστερά. Μια δύναμη που θα απαντήσει πειστικά στις ανάγκες του παρόντος και θα σχεδιάσει δίκαια το μέλλον. Ο προοδευτικός πόλος ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει\”.

Και τόνισε \”Στόχος δικός μας δεν είναι μια κεντροαριστερά συμπλήρωμα δεξιών και συντηρητικών κυβερνήσεων. Ούτε μια κεντροαριστερά «γενικών καθηκόντων\” και \”Ούτε ένα κεντροαριστερό νεφέλωμα – που εμφανίζεται απολίτικο, αλλά επί της ουσίας επιλέγει τη συντήρηση της σημερινής κατάστασης\” σχολιάζοντας εμμέσως πλην σαφώς το κόμμα του κ. Θεοδωράκη..

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι \”καλλιεργεί αυταπάτες για δήθεν ολική επαναφορά στα προ της κρίσης επίπεδα και αντιστρατεύεται τις αναγκαίες αλλαγές\”.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε και η ευρωβουλευτής προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά η οποία άφησε αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου λέγοντας πως \”κανείς δεν έχει ούτε το μονοπώλιο των σοσιαλδημοκρατικών αρχών & αξιών, ούτε τη σφραγίδα της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα\” και συμπλήρωσε \”δεν μπορείς να λες, καθημερινά, πως έσωσες τη χώρα με το 30% των συμπολιτών μας να είναι πέρα από τα όρια της φτώχειας\”.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook