Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τον Ιωνικό αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, αφού υπάρχει δέσμευση για επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης για τα όσα έγιναν στη Νίκαια.
Ο τεχνικός του Κισσαμικού επισήμανε ότι μόνο το γκολ έλειπε από την ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι:

«Εμείς ερχόμασταν από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τον Πανελευσινιακό στην έδρα μας. Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια, απέναντι πάλι σε μία καλή ομάδα, όπως ήταν ο Ιωνικός. Με τέτοιες ομάδες, που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, νομίζω ότι δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών και την προσπάθεια που έκαναν, παρά τις συνθήκες που συναντήσαμε στο παιχνίδι. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήμασταν λίγο νευρικοί, αλλά από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δείξαμε ότι πραγματικά μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Μπορούσαμε να το χάσουμε αλλά και να το κερδίσουμε κιόλας. Είχαμε πολύ καλές στιγμές. Νομίζω ότι μόνο το γκολ μας έλειπε, για να επιβραβευτεί αυτή η προσπάθεια των παιδιών και από ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. Θέλαμε τη νίκη».

Για το αν η ομάδα με τις εμφανίσεις της με Πανελευσινιακό και Ιωνικό έδειξε ότι άξιζε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα:

«Κι εγώ το είπα ότι αδικούμε τον εαυτό μας. Το ξέρουμε ότι δυσκολευόμαστε από ομάδες, που ειδικά στην έδρα μας έρχονται και κλείνονται στο μισό γήπεδο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο η οργάνωση, η ανάπτυξη, η διάσπαση μιας άμυνας, που παίζει στο δικό της μισό γήπεδο. Εκεί έχουμε έναν προβληματισμό όντως. Ομάδες οι οποίες έρχονται και προσπαθούν να παίξουν κι αυτές ποδόσφαιρο εκεί δείχνουμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας».

Διήμερο ρεπό και φιλικό με ΑΟΧ

Μετά το τέλος του αγώνα στη Νίκαια το τεχνικό τιμ του Κισσαμικού ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα ξεκουραστούν τη Δευτέρα (31/03) και την Τρίτη (01/04) ως επιβράβευση για την παλικαρίσια εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό.
Η επίσημη ενημέρωση:

«Ως επιβράβευση για την ψυχωμένη και παλικαρίσια τους εμφάνιση στη Νίκαια το προπονητικό επιτελείο χορήγησε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που επιστρέφουν την Τετάρτη (02/04) στις προπονήσεις.
Την Παρασκευή (04/04, 16.00) στο Εθνικό Στάδιο Χανίων είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με τον Α.Ο. Χανιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook