Απεργούν στις 3 και 4 Απριλίου οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Κοινωνικής Φροντίδας Ευπαθών Ομάδων καλεί τους εργαζόμενους στην Παγκρήτια κινητοποίηση την Πέμπτη 3 Απριλίου στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

\”Για άλλη μια φορά : ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ . Το κράτος χρωστάει στους 3500 εργαζομένους του Βοήθεια στο Σπίτι , δεδουλευμένα μηνών.

 Για άλλη μια φορά βάλλονται οι προνιακές δομές των Δήμων με σκοπό την υπονόμευση και την διάλυση του Κοινωνικού Κράτους.

 ΦΤΑΝΕΙ ….. ΩΣ ΕΔΩ
3 & 4 Απριλίου 2014 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα Πέμπτη 3/4/2014 σημείο συνάντησης Βουλή και ώρα 10:00 π.μ.
Παγκρήτια κινητοποίηση στο Ηράκλειο Πέμπτη 3/4/2014 σημείο συνάντησης Πλατεία Ελευθεριας και ώρα 10:30 π.μ.

Προειδοποιούμε: δεν θα σταματήσουμε αν δεν πληρωθούμε. Δε μπορεί ενόψει Πάσχα, εργαζόμενοι να μην έχουν να προσφέρουν βασικά πράγματα στις οικογένειες τους επειδή το κράτος χρωστάει σε αυτούς 6 & 7 μήνες δεδουλευμένα.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ …. ΤΩΡΑ !!!!

ΣΤΑΘΕΡΗ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΣΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΕΣΩ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΣΕΠ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ. Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΒΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΕΝΙΑΙΑ ΔΟΜΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook