Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Άρη με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να ανακηρύσσονται σε πρωταγωνιστές.
 Μόλις στο 1Ο λεπτό ο Φραγκουλάκης με μακρινό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Σηφάκη. Στο 4’ μετά από κόρνερ του Πορτίγια, ο Τόχα με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ καθώς ο παίκτης του Άρη έκανε επιθετικό φάουλ στον Ρουμπάκη.

 Στο 9’ ο Άρης έχασε  μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη όταν ο Τόχα βρήκε μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη αμαρκάριστο τον Χαβίτο, το πλασέ του οποίου έδιωξε κόρνερ ο Δασκαλάκης.

 Στο 19’ ο Βερμπακόσφκις  δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Σηφάκη, ο οποίος με εντυπωσιακό τρόπο θα διώξει και στο 25’ σε σέντρα σουτ του Ρομάνο, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
 
 Στο 51’ ο  Σίλβα Ζούνιορ με δυνατό σουτ , στέλνει τη μπάλα  ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Σηφάκη. Στο 84’ Ο Φραγκουλάκης θα βγάλει σέντρα για τον Λεάλ η κεφαλιά του οποίου θα περάσει λίγο έξω από το τέρμα του Σηφάκη.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Σίλβα Ζούνιορ, Ολίσε (67’ Μπέτο), Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Βερπακόφσκις (67’ Λεάλ), Μπούντιμιρ (90’ Ορφανός).

ΑΡΗΣ: (Γ. Μιχαλίτσιος): Σηφάκης, Βαγγέλι, Νέτο, Κουλουχέρης, Λαζαρίδης, Φατί, Τόχα, Πορτίγια (90’ Τσεσνάουσκις), Μίσελ, Χαβίτο, Τσέζαρεκ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook