Δύο ημέρες νωρίτερα από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου, και με ένα ψηφοδέλτιο το οποίο αριθμεί συνολικά 175 υποψηφίους, η δημοτική παράταξη \”Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών\”, με επικεφαλής τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη, \”διεκδικεί το Δήμο\” με σημαντικές αξιώσεις.

Στις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε, έγινε πολύ σύντομος απολογισμός του έργου της παρούσας Δημοτικής αρχής και αναφορά των αξόνων του προγράμματος της επόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου.

Στη συνέχεια και μάλιστα δύο μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας της κατάθεσης τον συνδυασμών, έγινε μετά από συνειδητή επιλογή συνολική και όχι αποσπασματική, παρουσίαση εκατό εβδομήντα πέντε (175) υποψηφίων οι οποίοι καλύπτουν τις υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τις υποψηφιότητες Συμβούλων σε όλες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Όπως συνοπτικά ανέφερε ο Δήμαρχος, ο Συνδυασμός “ Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών” συνεχίζει στο σύνολο του, έχοντας εμπλουτιστεί με πάρα πολλούς νέους ανθρώπους και αιρετούς με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία οι οποίοι και συμπαρατάχθηκαν ενεργά στο συνδυασμό .

Κλείνοντας ο κ. Μαλανδράκης δήλωσε ότι ο Συνδυασμός είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ανοιχτός στην κοινωνία και τους Δημότες του Δήμου Πλατανιά.

Δείτε εδώ τα ονόματα όλων των υποψηφίων

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook