Ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου η διαδικασία κατάθεσης του ψηφοδελτίου νίκης του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με μέλλον». Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ανέφερε: 
«Με αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στον τόπο και τους ανθρώπους του, τα τρία δύσκολα, λόγω μνημονίου, χρόνια που πέρασαν, μιλήσαμε με πράξεις και όχι με λόγια. Μαζί κατακτήσαμε πολλά. Ο τόπος μας χρειάζεται περισσότερα. Συνεχίζουμε. Καλούμε σε συστράτευση όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, με βάση το πρόγραμμα που διαμορφώσαμε όλοι μαζί.
Το ψηφοδέλτιο μας, ψηφοδέλτιο νίκης, πλήρες, ανανεωμένο και διευρυμένο, με πρόσωπα καταξιωμένα στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου, με ήθος, γνώση, αρχές και αποφασιστικότητα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα για την ανάπτυξη του τόπου.
Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή τους.
Θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψηφίους μου, με γνώμονα την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, να δώσουμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα, βασισμένο σε θέσεις προτάσεις και γόνιμη κριτική.
Καλό μας αγώνα».
Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook