Στα Χανιά βρίσκεται από τη Κυριακή ο υπό μεταγραφή Σάκης Νούτσας ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Διγενή Μόρφου στη Βʼ εθνική Κύπρου, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους διοικούντες του Πλατανιά και το μόνο που μένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου.
 
Πολύ πιθανό ωστόσο οι ερυθρόλευκοι να πραγματοποιήσουν ακόμα μια μεταγραφή. Ο Καβακάς έμεινε ικανοποιημένος από την αξία του 22χρονου Αλβανού Άμπρι Κράμι που δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον Ακρίτα το Σάββατο σημειώνοντας δυο γκολ, και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός τεχνικός θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κράμι προ ημερών είχε δοκιμαστεί και στον ΑΟΧ από τον οποίο απορρίφθηκε. Εν τω μεταξύ και επίσημα ανακοινώθηκε η αποδέσμευση του Μπελεβέτη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μπελεβέτη, στον οποίο αναγνωρίζει ότι στον 1,5 σχεδόν χρόνο που αγωνίστηκε στην ομάδα, πρόσφερε ό,τι καλύτερο μπορούσε ενώ ειδικά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν από τους παίκτες που έβαλαν τη σφραγίδα τους για την παραμονή του Πλατανιά στην κατηγορία. Η σχετική απόφαση πάρθηκε ύστερα από εισήγηση του προπονητή Τιμόθεου Καβακά, τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη, κρίνοντας ότι στη θέση του Μπελεβέτη μπορούσε να αποκτηθεί παίκτης με ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες και κατ\’ επέκταση να βοηθούσε περισσότερο το δυναμικό της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μπελεβέτη και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook