Ο Δημοτικός συνδυασμός Ηρακλείου \”Άμεση Δημοκρατία\” στελεχωμένος εξ ολοκλήρου από μη επαγγελματίες της πολιτικής, ανάμεσα τους πολλές δοκιμαζόμενες γυναίκες, με την αφορμή της Γιορτής της Μητέρας, δηλώνει οτι στους δύσκολους αυτούς καιρούς, όπου η Ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται, κάνει πράξη τη συμπαράσταση του με συνεχείς αγώνες υπεράσπισης των δικαιωμάτων και του βιός της, ενώ παράλληλα σε μια κίνηση ύψιστου συμβολισμού, έχει εκλέξει για υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου, μια τρίτεκνη μητέρα, την Μόνα Αμανατίδου.
Ο ρόλος της μητέρας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι βαρόμετρο επιβίωσης της οικογένειας. Αξίζει όσο ποτέ άλλοτε, τον σεβασμό και την πλήρη, ουσιαστική, έμπρακτη στήριξη των τοπικών αρχών, και όχι την προεκλογική, φτηνή εκμετάλλευση των βιοποριστικών αναγκών της.
Σε μήνυμά της η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου κα Μόνα Αμανατίδου, αναφέρει τα εξής:
Αγαπητές συμπολίτισσες,
Σαν τρίτεκνη μητέρα αντιλαμβάνομαι την οργή,την δυσαρέσκεια,την απόγνωση ,τις επιφυλάξεις και την αναποφασιστικότητα που ενδεχομένως να νιώθετε πολλές από σας λογω της οικονομικής συγκυρίας,της ανεργίας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια ως απόρροια της κρίσης. Εμείς οι μητέρες,οι στυλοβάτες της οικογένειας, δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια,ειδικά για τον δήμο μας,που έχει ένα συνδυασμό ,την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ένα συνδυασμό που μπορεί με την συμμετοχή ας να δώσει προοπτική και λύσεις μετατρέποντας το δήμο Ηρακλείου σε Δήμο των Πολιτών. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να φέρουμε την οικονομική ανάταση στην πόλη μας και να προσφέρουμε στα παιδιά μας όλα όσα ονειρευόμαστε γι αυτά. Από τα βάθη της καρδιάς μου,εύχομαι σε όλες Χρόνια πολλά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook