Με τις δυο κεντρικές συγκεντρώσεις στην Αγία Φωτεινή και το Φουρφουρά θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία ενημέρωσης ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ – Νέα Πορεία», Παντελής Μουρτζανός.
Την Πέμπτη 15 Μαΐου,ο Παντελής Μουρτζανός και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καλούν όλους τους Αμαριώτες στο χωριό Αγία Φωτεινή στις 20.30 το βράδυ.
Στην ομιλία του ο Παντελής Μουρτζανός θα παρουσιάσει τις βασικές θέσεις και προτάσεις του Συνδυασμού του και θα καλέσει τον κόσμο να στηρίξει τη Νέα Πορεία του Αμαρίου. 
Την Παρασκευή 16 Μαίου, το κάλεσμα των Αμαριωτών θα γίνει στο χωριό Φουρφουράς, στις 20.30 το βράδυ. Ο Παντελής Μουρτζανός στην κεντρική του ομιλία θα μεταδώσει το σύνθημα της νίκης. 
Εν τω μεταξύ, χτες Τρίτη, ο Παντελής Μουρτζανός επισκέφτηκε τα χωριά Απόστολοι και Μέρωνας, όπου οι κάτοικοι των δύο χωριών του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. 
Κατά τις επισκέψεις, αναλύθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ – Νέα Πορεία», ενώ ακολούθησαν διαλογικές συζητήσεις για τα ζητήματα και τα προβλήματα των χωριών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook