Στα πλαίσια των περιοδειών του και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά, συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού του, μίλησε σε πολυάριθμο κοινό που απαρτιζόταν από κατοίκους του τόπου καταγωγής του, στις Βουκολιές Κισσάμου.

Ο κ. Μαλανδράκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν την τριετία και αφορούν όλο το εύρος του Δήμου.

Έργα υποδομών, περιβάλλοντος, πολιτισμού, δράσεις για την κοινωνική πρόνοια των κατοίκων, καθώς και πρωτοβουλίες στο πλευρό των αγροτών και τον τομέα του τουρισμού.

Συνοπτικά ο κ. Μαλανδράκης ανέφερε πως ήταν μια πολύ δημιουργική τριετία, χάρη στην διεκδικητικότητα του Δήμου, παρά το γενικότερο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, τον δραματικό περιορισμό των χρηματοδοτήσεων και του παρεμβατισμού του κράτους στην αυτοδιοίκηση.

Σε ειδική αναφορά για τις Βουκολιές, τονίστηκε ότι η δημιουργία του Πολύκεντρου, ενός πολυχώρου δραστηριοτήτων και του γηπέδου 5Χ5, που αποτελούσαν πάγια αιτήματα των κατοίκων, θα δώσουν σημαντική ώθηση στην απασχόληση της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στην γενικότερη ανάπτυξη της.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις επεμβάσεις για την βελτίωση της Δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, της ύδρευσης και του βιολογικού που έφτασε ως τις Βουκολιές και ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.

Τέλος ο κ. Μαλανδράκης ζήτησε από τους κατοίκους, στις επερχόμενες εκλογές, να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό του, για να συνεχιστεί το έργο του, δεσμευόμενος πως θα τιμήσει αυτή την εμπιστοσύνη τους, όπως έπραξε και την τριετία που διανύθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook