Την πρώτη φορά που παραβίασε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 54χρονου το βράδυ της Κυριακής στο Βόλο, στάθηκε τυχερός ο 32χρονος δράστης που άρπαξε μια συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού (GPS) και έγινε καπνός
Όταν, όμως, θέλησε να επαναλάβει τον… «άθλο» του, του κόστισε ακριβά.Στη δεύτερη προσπάθειά του να «αδειάσει» το ίδιο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Έλληνας διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Ασφάλειας που περνούσαν τυχαία και συνελήφθη αμέσως.
Στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο GPS κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει και την προηγούμενη εισβολή του στο όχημα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και απόπειρα κλοπής. 
Από τις 9 Νοεμβρίου του 2013 είχε κάνει «φτερά» το αγροτικό φορτηγάκι ενός 58χρονου έξω από το σπίτι του στην κοινότητα Μελιδόνι της Κοζάνης, αλλά εντοπίστηκε τελικά στο… διπλανό χωριό!
Κυκλοφορούσε με αυτό στον Πολύμυλο Κοζάνης ένας 36χρονος Αλβανός που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ το φορτηγάκι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook