Συνεπείς στην δέσμευσή ότι η αγροτική ύπαιθρος θα είναι ισότιμη με το μητροπολιτικό κέντρο και ότι το αίσθημα απομόνωσης των κατοίκων θα εξαλειφθεί είναι ο Βασίλης Λαμπρινός και τα μέλη της «Δύναμης Πολιτών».

Χθες και λίγες ημέρες μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα η «Δύναμη Πολιτών» επέστρεψε σε Βούτες, Άγιο Μύρωνα, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες, Δαφνές, Βενεράτο και Αυγενική, τοπικές κοινότητες όπου είχε βρεθεί αρκετές φορές προεκλογικά.

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Λαμπρινός και οι συνεργάτες του, ως νέα δημοτική αρχή από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, επαναπροσδιορίζουν την σχέση αγροτικής περιφέρειας και δημοτικής αρχής, τοποθετώντας την σε νέα βάση σύμφωνα με τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Ο επαναπροσδιορισμός αυτός βασίζεται στην αδιάλειπτη επικοινωνία της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους και τους εργαζόμενους και στην αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της υπαίθρου.

Οι αγορές του «αγρότη», χωρίς μεσάζοντες, οι εκδηλώσεις που αξιοποιούν τις παραδοσιακές αγροτικές δραστηριότητες όπως τον τρύγο και το λιομάζωμα, και η «επένδυση» στο φυσικό κάλλος και το πολιτιστικό υπόβαθρο της υπαίθρου συγκαταλέγονται στο σχεδιασμό που η νέα δημοτική αρχή προτίθεται να εφαρμόσει με την ανάληψη των καθηκόντων της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook