Να έχει καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα, για να μην έχει πρόβλημα στη συνέχεια, είναι ο στόχος του Πλατανιά σύμφωνα με τον Στέλιο Βαρουξάκη.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Χανιώτικης ΠΑΕ έκανε δηλώσεις στη nova για την κλήρωση του πρωταθλήματος:

«Είχα πει πέρυσι πως το δύσκολο πρόγραμμα δεν υπάρχει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να πάμε καλά. Σαφώς και είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν καλές και δυνατές ομάδες»

Για τη δύναμη της έδρας:

«Είναι οδηγός για μας η έδρα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό λένε. Ελπίζω να έχουμε καλή αρχή, για να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια». 

Για τον νέο προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο: 

«Δεν μπορώ να σας δώσω είδηση για μεταγραφή. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ένας καλός προπονητής. Μας έχουν εντυπωσιάσει οι προσεκτικές κινήσεις που κάνει και πιστεύουμε πως η ομάδα θα κάνει μία καλή πορεία».

Στην ιστοσελίδα του Πλατανιά υπάρχουν και αυτές οι δηλώσεις του κ. Βαρουξάκη:

«Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις ούτε εύκολες και δύσκολες ομάδες. Υπάρχουν καλά προετοιμασμένες ομάδες και λιγότερο καλά προετοιμασμένες ομάδες. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα μας θα είναι έγκαιρα έτοιμη και θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός «μαραθωνίου» 34 αγωνιστικών, όπως είναι το πρωτάθλημα της Super League. Εύχομαι το φετινό πρωτάθλημα να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook