Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 73χρονου Βρετανού απο την Ουαλία, Arthur Jones, η τύχη του οποίου αγνοείται απο τις 19 Ιουνίου.
Οι δύο αστυνομικοί απο την Βόρεια Ουαλία και ο ειδικός στις διασώσεις που βρίσκονται στα Χανιά απο το βράδυ της Κυριακής, ενώ επρόκειτο να αναχωρήσουν αύριο, τελικά αποφάσισαν να παραμείνουν στα Χανιά, προκειμένου – μαζί με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές – να πραγματοποιηθεί εξονυχιστική έρευνα στους καλαμιώνες και στις κατάφυτες εκτάσεις δίπλα απο το ξενοδοχείο στο Γεράνι, όπου διέμενε ο 73χρονος.
Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία την οποία τράβηξε στο παρελθόν πελάτης του ξενοδοχείου και την οποία είχε δημοσιεύσει στο tripadvisor με τίτλο, η θέα απο την κρεβατοκάμαρα, δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις με καλαμιώνες, οι οποίες αναμένεται να ερευνηθούν τις επόμενες ώρες.
\"\"
Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία πως ο 73χρονος Arhur Jones είχε μεταβεί στην Σούδα και συγκεκριμένα στο Συμμαχικό Νεκροταφείο στον Βλητέ, όπου βρέθηκε η υπογραφή του στο βιβλίο επισκεπτών.
Μάλιστα η αστυνομία της Ουαλίας ανάρτησε στο twitter φωτογραφία απο την σελίδα του βιβλίου επισκεπτών, καλώντας όσους επισκέφθηκαν το Συμμαχικό νεκροταφείο εκείνη την ημέρα, να αναφέρουν εαν συναντήθηκαν με τον 73χρονο εξαφανισθέντα.

\"\"

Οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή πληροφορία μπορεί να την κοινοποιήσει στην ειδική σελίδα στο Facebook Find Arthur.

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook