​Μια ιστορία που επιβεβαιώνει τη λαϊκή ρήση ότι «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» έγινε γνωστή, λυγίζοντας χιλιάδες ζωόφιλους και μη.

Ένα σκυλί, ράτσας bull terrier, βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί του άστεγου ιδιοκτήτη του, να προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή.

\"loyal-dog1.png\"
Το περιστατικό, το οποίο έγινε αντιληπτό από περαστικούς που ειδοποίησαν τις αρχές, συνέβη το Σάββατο, σε ένα πάρκο της Οκλαχόμα.

\"loyal-dog4.png\"
Μάλιστα, την συγκεκριμένη μέρα, στη περιοχή επικρατούσε ένας μίνι καύσωνας με το θερμόμετρο να αγγίζει τους… 38 βαθμούς Κελσίου!

\"loyal-dog2.png\"
Το σκυλί, σαν φύλακας άγγελος του νεκρού άντρα, δεν άφηνε κανέναν να τον πειράξει, ενώ προσπαθούσε αδιάκοπα αλλά μάταια να τον ξυπνήσει.

\"loyal-dog5.png\"
Το συνεργείο του «Ελέγχου Ζώων» της περιοχής, αναγκάστηκε να το σηκώσει και να το σύρει, κυριολεκτικά με το ζόρι, σε σημείο η σωτηρία του να μοιάζει με πάλη!

\"loyal-dog3.png\"
Το γλυκό τετράποδο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, με τους υπευθύνους να αναφέρουν ότι κλαίει συνεχώς για τον χαμό του αφεντικού του, ο οποίος φέρεται να πέθανε από φυσικά αίτια.

\"loyal-dog660.png\"





star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook