Συνεχίζονται με εξαιρετική επιτυχία και ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 25-7-2014, οι γνωστές πολυήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2014, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 29 συναπτά χρόνια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας του Ηρακλείου.

Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχει ως εξής:

21.00 *Η γνωστή σε όλους μας Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου, θα παρουσιάσει την μεγάλη θεατρική επιτυχία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Μύγα Τσετσε» Το έργο είναι ολόκληρο, μια φάρσα.

Τρία παράνομα ζευγάρια δίνουν ραντεβού στο ίδιο διαμέρισμα την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα. Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν, αποκρύπτουν και αποκαλύπτουν διαδοχικώς μυστικά και ψέματα και δημιουργούν ένα κρεσέντο παρεξηγήσεων που οδηγεί τους εννιά χαρακτήρες - πιόνια του έργου στον παροξυσμό.

Οι Ρέππας-Παπαθανασίου αποφάσισαν φέτος να μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας, γιατί όπως και οι ίδιοι τονίζουν «δεν χρειάζεται ιδεολογική κάλυψη για να γελάσουμε. Εξ άλλου από όλα τα ζωντανά της γης μόνο ένα γελάει. Ο άνθρωπος»

Η μαεστρία των διαλόγων των συγγραφέων παντρεμένη, με το τεράστιο ταλέντο και την αυθεντικότητα των ηθοποιών, άφησαν πίσω τους την πιο αξιόπιστη καταγραφή της ελληνικής κοινωνίας που διαθέτουμε.

Το έργο σκηνοθέτησε ο Μάνος Μανιάς. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Νίκος Μανιάς, Ελευθερία Μπουρανή, Στέλλα Κορνίλη, Όλγα Κρεμενιώτη, Μαρίνος Ροβυθάκης, Μπάμπης Κορνελάκης, Μαρία Αμανάκη, Μάγδα Κολχιντασβιλι και ο Γιάννης Μισιούδης.

Είσοδος ελεύθερη