Στο ΣτΕ σκέφτεται να προσφύγει η Νίκη Αποστολάκη, πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και μέχρι σήμερα δημοτική σύμβουλος, καταθέτοντας αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου με την οποία μένει εκτός δημοτικού συμβουλίου και την θέση της παίρνει ο Σεραφειμ Ρίζος, επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (δείτε εδώ).

Το απόγευμα της Τρίτης, η κ.  Αποστολάκη ενημερώθηκε για την απόρριψη της ένστασης που είχε καταθέσει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου (δείτε εδώ)

Η απορριπτική απόφαση του εκλογοδικειου δεν έχει αναρτηθεί ακόμα και όπως δήλωσε στο Flashnews.gr η κ. Αποστολάκη, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση αναίρεσης στο ΣτΕ.

Η προθεσμία για την κατάθεση αναίρεσης έχει οριστεί εντός δέκα ημερών μετά την ανάρτηση της απόφασης από το Δ.Πρωτοδικείο, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα, επομένως η προθεσμία δεν έχει \”ανοίξει\” ακόμα

Σε αυτό το διάστημα η κ. Αποστολάκη θα λάβει την οριστική απόφαση για το αν τελικά θα προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης που την αφήνει εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας  του νέου Δημάρχου, των Τακτικών Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,  Συμβουλίων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook