Στο ΣτΕ σκέφτεται να προσφύγει η Νίκη Αποστολάκη, πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και μέχρι σήμερα δημοτική σύμβουλος, καταθέτοντας αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου με την οποία μένει εκτός δημοτικού συμβουλίου και την θέση της παίρνει ο Σεραφειμ Ρίζος, επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (δείτε εδώ).

Το απόγευμα της Τρίτης, η κ.  Αποστολάκη ενημερώθηκε για την απόρριψη της ένστασης που είχε καταθέσει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου (δείτε εδώ)

Η απορριπτική απόφαση του εκλογοδικειου δεν έχει αναρτηθεί ακόμα και όπως δήλωσε στο Flashnews.gr η κ. Αποστολάκη, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση αναίρεσης στο ΣτΕ.

Η προθεσμία για την κατάθεση αναίρεσης έχει οριστεί εντός δέκα ημερών μετά την ανάρτηση της απόφασης από το Δ.Πρωτοδικείο, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα, επομένως η προθεσμία δεν έχει "ανοίξει" ακόμα

Σε αυτό το διάστημα η κ. Αποστολάκη θα λάβει την οριστική απόφαση για το αν τελικά θα προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης που την αφήνει εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας  του νέου Δημάρχου, των Τακτικών Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,  Συμβουλίων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Χανίων.