Αρκετά στεναχωρημένος για την εμφάνιση της ομάδας του μετά το 0-1 και για την έκταση που πήρε το σκορ δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος.
Ο προπονητής του Πλατανιά χαρακτήρισε την εμφάνιση ως την χειρότερη από την ημέρα που ανέλαβε, σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλα πήγαν στραβά. Για εμάς αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Ξεκινήσαμε μη μπορώντας να μπλοκάρουμε ψηλά τον αντίπαλο. Μέχρι τη φάση του γκολ κινδυνεύσαμε από ένα μακρινό σουτ. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο ξεκίνημα του αγώνα, δεν αποφύγαμε τα οφσάιντ για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Μετά το γκολ άλλαξε η ψυχολογία των παιδιών, δεχθήκαμε νωρίς γκολ στο δεύτερο μέρος. Ήρθε η αποβολή, συνεχίσαμε να παίζουμε επιθετικά και ήρθε αυτό το σκορ. Είμαι στεναχωρημένος για την έκταση του σκορ και την εμφάνιση μετά το 40ο λεπτό. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κ. Αναστασιάδη, εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε».

  
Για το αν παρουσίασε ο ΠΑΟΚ κάτι που ο ίδιος δεν περίμενε βάσει της ανάλυσης που είχε κάνει στον αντίπαλο:

«Ο ΠΑΟΚ είχε δείξει διαφορετικά πρόσωπα στα ευρωπαϊκά ματς και στον αγώνα με την Καλλονή. Ήμασταν προετοιμασμένοι για άμυνα στα 2/3 και όχι στα 3/4 του γηπέδου, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης ξεκινήσαμε με τρεις επιθετικούς και αυτό ίσως ήταν λάθος μου, πιθανώς να έπρεπε να παίξουμε πιο αμυντικά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε ο αντίπαλος είχε περισσότερες  ευκαιρίες να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να μας ανοίξει. Όταν η μπάλα πήγαινε στις πτέρυγες τα παιδιά πήγαιναν σε δεύτερους χρόνους και χάναμε μονομαχίες. Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη και λίγο χρόνο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook