Υπό κράτηση τέθηκε μία 31χρονη από τη Μασαχουσέτη, καθώς αστυνομικοί βρήκαν τα λείψανα τριών βρεφών, μέσα σε ένα σπίτι - χωματερή, γεμάτο με αρουραίους.

Τα λείψανα του ενός βρέφους βρέθηκαν στο βάθος μιας ντουλάπας, σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στην πόλη Όξμπριτζ, περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βοστόνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν άλλους δύο σκελετούς που πιστεύεται ότι ανήκαν σε νεογέννητα, όταν ερεύνησαν διεξοδικά το σπίτι.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Μπόστον Χέραλντ, πριν από δύο εβδομάδες οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης είχαν απομακρύνει από το σπίτι αυτό τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 13 ετών. Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Έρικα Μάρεϊ, που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι η μητέρα και των επτά παιδιών, των τριών νεκρών βρεφών και των τεσσάρων που ζούσαν μαζί της, προφυλακίστηκε και αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να φορέσουν στολές για προστασία από επικίνδυνα υλικά κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στον χώρο.

Το σπίτι, που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Όξμπριτζ, σε πολύ μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, ήταν γεμάτο με ζωύφια και μύγες ενώ υπήρχαν παντού πεταμένες βρόμικες πάνες που έφταναν σε ύψος το μισό μέτρο.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν επίσης και οι σκελετοί πολλών ζώων.

zougla.gr