Στην έλλειψη τύχης αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε εύκολα και φθηνά γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Χριστόπουλος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δεν πιστεύω πολύ στην τύχη, αλλά στη ζωή και στο ποδόσφαιρο αν είναι ένας μικρός παράγοντας του 5% η τύχη, τον τελευταίο μήνα δεν είναι μαζί μας. Παίξαμε στα ίσα απέναντι στον Παναθηναϊκό και γυρίσαμε το ματς. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία. Δεν θυμάμαι τελικές του Παναθηναϊκού, δεν θυμάμαι φάσεις και δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να πιάσει τη μπάλα ο Κέβιν (σ.σ. Ολιμπά). Δεχθήκαμε φθηνά και εύκολα γκολ. Στο πρώτο υπήρξε ατομικό λάθος στο μισό της δικής μας περιοχής, στο δεύτερο δεχθήκαμε γκολ από κόρνερ και στο τρίτο από σέντρα-σουτ που σχεδόν βάλαμε μόνοι μας τη μπάλα στα δίχτυα. Λυπάμαι για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και για τον κόσμο που ήρθε και γέμισε ξανά το γήπεδο για να μας στηρίξει, αλλά έφυγε με την πίκρα ότι δεν πήραμε βαθμό ή βαθμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πρέπει από σήμερα κιόλας να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να κοιτάξουμε μπροστά»
Για την άμυνα και τα γκολ που δέχεται:
«Η αμυντική γραμμή της ομάδας στάθηκε πολύ καλά. Παίξαμε ψηλά και ανοικτά για μεγάλο διάστημα, απέναντι σε ομάδα που φημίζεται για τη συνοχή της και κινδυνεύσαμε ελάχιστα, αν εξαιρέσουμε τις στημένες φάσεις. Μπορώ να πω ότι δεχόμαστε συγκυριακά κάποια γκολ και να πω ότι είναι το ίδιο με το να χάνεις ευκαιρίες στην επίθεση. Στην πρώτη τελική ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Χρειάζεται και τύχη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα»
Για το αν θα είχε διαφορετική τροπή το ματς αν κρατούσε λίγα λεπτά παραπάνω το προβάδισμα ο Πλατανιάς:
«Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, αλλά κι εγώ έχω την πίστη ότι αν μπορούσαμε να κρατήσουμε το 2-1 δέκα με δεκαπέντε λεπτά παραπάνω, το παιχνίδι θα είχε διαφορετική τροπή»
Για το αν προβληματίζεται για τα πολλά γκολ που δέχεται στην έδρα του ο Πλατανιάς:
«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Στις λεπτομέρειες δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε σε άμυνα και επίθεση»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook