Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου πραγματοποίησε το πρώτο από τα 5 συνολικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο και στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα μέσω του προγράμματος Οριζόντιων και Κοινωνικών Δεξιοτήτων, σεμινάριο :

“Κοινωνική Οικονομία και Καινοτόμες Μορφές Επιχειρηματικότητας”

Το μάθημα παρακολούθησαν συνολικά 22 εκπαιδευόμενοι, είχε διάρκεια συνολικά 70 ώρες (35 διδασκαλία και 35 e-learning), πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Ιωάννη Αποστολάκη στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου ΙΔΕΟΝ , αφορούσε εμπόρους ή υποψήφιους επιχειρηματίες και ήταν εντελώς δωρεάν.

Σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο αυτό και ξεχωριστά να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες που μας επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τους εκπαιδευόμενους πάνω στα θέματα των επιχειρήσεών τους.
• Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής Φραγκόσυκων Ρεθύμνου τον εκπρόσωπό τους κύριο Βαβουράκη Νικόλαο.
• Τον κύριο Μπιρλιράκη Νικόλαο πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου
Και 
• Από την Τράπεζα Χρόνου Δήμου Ηρακλείου τις κυρίες Βλασσάκη Δόξα – Διοικητικός, Αραβαντινού Τόνια – Κοινωνική Λειτουργός και τον κύριο Μαραγκάκη Κώστα – Διοικητικός. 

Ακολουθούν ακόμη άλλα 4 σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου στο mail : [email protected] για περισσότερες πληροφορίες. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο από αυτά με θέμα : «Διοικητικές και Οργανωτικές Ικανότητες» ."