Εργαστήριο Ενδυνάμωσης με θέμα: «Εργασιακή εμπειρία και η θέση των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία. Η διαχείριση του άγχους στο χώρο της εργασίας» πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 13:00 στο ΚΗΦΗ Δήμου Μαλεβιζίου, που βρίσκεται στην οδό Αντιγόνης 1, Κουμπέδες Γάζι, από τη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, Ψυχολόγο, Στέλεχος Δομής Ισότητας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες/εργαζόμενες με στόχο να ενισχύσει τις δυνατότητες τους, να αναβαθμίσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, ώστε να καταφέρουν να συμμετέχουν ενεργά σε θέσεις ευθύνης.

Στο εργαστήριο πρόκειται να αναλυθούν τεχνικές διαχείρισης του στρες, καθώς και μια σειρά συμπεριφορικών και ψυχολογικών διεργασιών τις οποίες είναι απαραίτητο να ενεργοποιούν οι εργαζόμενοι/ες, ώστε να αντιμετωπίσουν μια στρεσογόνο κατάσταση.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσης που υλοποιεί η Γ.Σ.Ε.Ε. και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επιτείνει τα δυσμενή και άνισα χαρακτηριστικά της γυναικείας απασχόλησης, έχοντας αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων».

Για πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο μπορείτε να απευθύνεστε στη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ. Αλέξανδρος Παναγιωτάκης, τηλ: 2810 343616, 6972631051 και στο e-mail [email protected]

Στο εργαστήριο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.