Το παιχνίδι της Ξάνθης θα είναι σίγουρα ένα εντελώς διαφορετικό 90λεπτο από αυτό της περασμένης Πέμπτης και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πολλά… τρεξίματα.

Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που μέχρι στιγμής δείχνει ότι δέχεται εύκολα γκολ αλλά και παίρνει τέρματα από τους μέσους που διαθέτει και οι οποίοι μπορούν να εκτελέσουν αλλά και να δημιουργήσουν.

Οι Κλέϊτον, Όμποντο, Ρενάν, Σολτάνι δημιουργούν φάσεις για τον Καπετάνο ωστόσο εκείνοι είναι που μπορούν να κάνουν την ζημιά όπως φάνηκε και την προηγούμενη Πέμπτη (ο δεύτερος δεν έπαιξε). Στο ματς του κυπέλλου, οι Ράνος και Καπετάνος δεν εμφανίστηκαν καθόλου στο παιχνίδι ωστόσο ο ΟΦΗ πήγε να πάθει την ζημιά από τους παίκτες που αναφέραμε παραπάνω.

Ο ΟΦΗ θα είναι και αυτός μια διαφορετική ομάδα – από πλευράς 11αδας – αφού ο Γκατούζο δεν χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές ωστόσο στα Πηγάδια θα χρειαστεί να υπάρχουν αρκετά τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις προκειμένου να μην βρεθούν κενοί χώροι έξω από την εστία του Λόρια. Κάτι που έγινε στην Κομοτηνή όπου οι παίκτες του Πανθρακικού βρήκαν την ευκαιρία να επιχειρήσουν σουτ όπως ο Χασομέρης και ο Μπαϊκαρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook