Όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι κάτοικοι σε μια γειτονία στο Νιούκαστλ της Βρετανίας άρχισαν να τηλεφωνούν εκνευρισμένοι στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς ενοχλούνταν από τη δυνατή μουσική και τα ουρλιαχτά σε ένα φοιτητικό πάρτι, οι άντρες της αστυνομίας αποφάσισαν να κάνουν μια... επίσκεψη στους νέους.
Ωστόσο, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν περισσότερους από 250 νέους και νέες ντυμένους με δερμάτινες στολές και αξεσουάρ σαδομαζοχισμού!
Οι νεαροί κυκλοφορούσαν στο διαμέρισμα με χειροπέδες και μαστίγια στα χέρια και σύμφωνα με την τοπική, φοιτητική εφημερίδα Tab, ο ίδιος ο διοργανωτής του πάρτι δεν δίστασε να δηλώσει ότι ήταν η πρώτη φορά που ξεναγούσε αστυνομικούς στο σπίτι του, φορώντας ένα κολάρο στο λαιμό και με μια στολή... σαδομαζοχιστική!Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου όταν φωτογραφίες από το πάρτι αναρτήθηκαν από τους φοιτητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ήταν, μάλιστα, ιδιαίτερα... «πικάντικες».Πάντως, όπως έγινε γνωστό, οι φοιτητές διοργάνωναν το πάρτι επί έναν ολόκληρο μήνα, ενώ είχαν φροντίσει -ή τουλάχιστον προσπαθήσει- να βάλουν ηχητική μόνωση στο σπίτι, τοποθετώντας στρώματα στους τοίχους!

Η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις, ωστόσο, το πάρτι «διαλύθηκε»...protothema.gr