Είδαμε χθες στον αγαπημένο μας Yatzer, (οι τυχεροί και τυχερές bloggers που ήταν μαζί μας στις φετινές Ψηφιακές Γειτονιές θα τον θυμούνται από την συγκλονιστική του ομιλία που είχε δώσει) μια ταινία μικρού μήκους, μέρος μίας καμπάνιας που έχει αναλάβει και στην οποία εξυμνούνται οι ελληνικές αξίες της οικογένειας, της παράδοσης, της μνήμης, της φιλίας.

\”A Visual Journey into the Olive Groves of Crete\”, ένα οπτικό ταξίδι στους ελαιώνες της Κρήτης γράφει ο τίτλος της ανάρτησης μεταφρασμένος στα ελληνικά. Είναι μια ανάρτηση πλαισιωμένη με πολλές μαγικές κινηματογραφικές εικόνες από μια φθινοπωρινή Κρήτη και από πρόσωπα βγαλμένα από μια άλλη εποχή.

Τίποτα από όλα αυτά τελικά δεν είναι ικανό να σε προϊδεάσει για την αισθητική στα όρια της τελειότητας, την δύναμη και αυτό το απίστευτο μίγμα συναισθημάτων που σε κατακλύζει κατά την διάρκεια αυτής της ολιγόλεπτης ταινίας.

\"\"

Στην ταινία ένας μεσήλικας Κρητικός άνδρας, αφηγείται ήρεμα τις σκέψεις του για την ελιά, το μάζεμά της, την παράδοση της Κρήτης και της Ελλάδας με αποκωρύφωμα μία τρυφερή συγκινητική ιστορία από τα παιδικά του χρόνια που έχει σχέση με το μάζεμα της ελιάς. Και μεταφερόμαστε μαζί του σε μια άλλη Ελλάδα … Δεν είναι υπερβολή να θεωρήσεις την ταινία αυτή ένα μικρο αριστούργημα!

\"\"

Παρακολουθήστε την μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αξίζει!

Η ταινία που έχει την εγγύηση ποιότητας του Yatzer (Yatzerized όπως συνηθίζει να λέει κι εκείνος), έχει γίνει για λογαριασμό του brand GAEA που εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφτείτε την ανάρτηση του Yatzer (aka Κώστας Βογιατζή) για να δείτε όλη την ανάρτηση και να μάθετε περισσότερα για την ταινία, την GAEA και να θαυμάσετε τις συσκευασίες των προϊόντων της που αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης τέχνης, και να διαπιστώσετε πως μπορούμε να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο το συναίσθημα και την εικόνα μιας άλλης Ελλάδας!

Μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες διαφορετικές που να μεταδώσουν και έξω απο την χώρα μας την ενέργεια και την ψυχή της Ελλάδας. Και χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο όταν αυτό το επιτυγχάνουν μικρά αλλά φιλόδοξα brands!

mikroimegaloi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook