Μπορεί να πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια, όμως τις τελευταίες ημέρες μερικά από τα μεγαλύτερα ξένα fashion blogs αναδημοσιεύουν σε εξωφρενικό βαθμό μια από τις πρώτες φωτογραφίσεις που έκανε ως fashion model η σαγηνευτική Alessandra Ambrosio για λογαριασμό του περιοδικού NUMERO TOKYO, και δια χειρός του δικού μας Έλληνα φωτογράφου Jannis Tsipoulanis.

Η Alessandra σήμερα είναι ένα από τα διασημότερα και πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, τότε ήταν ένας ακόμη άγγελος, από τους πρώτους στην ιεραρχία φυσικά, της Victoria’s Secret. Η φωτογράφιση έγινε στο εξωτικό Rio de Janeiro στην παραλία της Ipanema, απ’ όπου πήρε και το όνομά του το όλο concept: «The Girl From Ipanema».

\"\"

«Η Alessandra είναι πολύ σεμνή και χαμηλών τόνων κορίτσι. Η συνεργασία μας ήταν πολύ εύκολη» παραδέχεται ο φωτογράφος Jannis Tsipoulaniss. Η φωτογράφιση, που έγινε το 2009, μπορεί να ήταν μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης Anja Louise, το σώμα της όμως φαίνεται να είναι εξίσου αδύνατο και αψεγάδιαστο όπως πριν μείνει έγκυος. Άλλωστε, η Tyra Banks δεν τη χαρακτήρισε τυχαία ως «το μέλλον στον κόσμο του μόντελινγκ».

\"\"

Ο Jannis, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αμβούργο της Γερμανίας, όμως  τα τελευταία πέντα χρόνια ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Αγαπημένος του ταξιδιωτικός προορισμός είναι η Βραζιλία, γι’ αυτό και επέλεξε τη συγκεκριμένη παραλία για τη φωτογράφιση.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook