Θα θυμάστε βέβαια το βίντεο που υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια στο διαδίκτυο με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού να προσπαθεί –μάταια και επί μακρών- να εξηγήσει στους δημοσιογράφους το λόγο που αναβλήθηκε(;) ο αγώνας της ομάδας του.

Αυτό το στιγμιότυπο μου ήρθε στο μυαλό όταν άκουσα τις χθεσινές δηλώσεις για το μέλλον του διαγωνισμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Ηράκλειο.

Είχαμε λοιπόν: Έναν διαγωνισμό που δημιουργήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Μετά τις εκλογές καταγγέλθηκε ως φωτογραφικός από τη νέα δημοτική αρχή και μάλιστα ακυρώθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Ηρακλείου.

Ως εδώ όλα καλά.

Στη χθεσινή ωστόσο συνεδρίαση του ΕΣΔΑΚ μπορεί μεν να ακυρώθηκε ο διαγωνισμός, ακολουθώντας το ψήφισμα του Δήμου Ηρακλείου, αλλά ο νέος πρόεδρος κ. Μαστοράκης δήλωσε ότι «θεωρείτε από όλους ότι δεν υπάρχει κάποιος καταχρηστικός όρος που να κάνει φωτογραφικό τον διαγωνισμό. Αυτό είναι κάτι που αναδείχτηκε σήμερα από όλους τους παριστάμενους».

Δηλαδή ο ΕΣΔΑΚ ακύρωσε έναν διαγωνισμό που δεν ήταν φωτογραφικός αλλά ακυρώθηκε ως τέτοιος! Χωρίς μάλιστα να απαντά στο τι θα συμβεί με τη λειτουργία της μονάδας όσο θα υπάρχει σε εξέλιξη η μετατροπή της.

Μήπως μένουμε στην Έδεσσα και δεν το έχω καταλάβει;

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook