Συνεχίζεται για 12η ημέρα η κατάληψη στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, με την Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων και πλήθος κόσμου που μετέχουν στην κατάληψη να δηλώνουν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Όπως αναφέρουν με δημόσια επιστολή τους, το βασικό αίτημά τους για αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας μέσα από την ένταξη του στην Γ Ζώνη καθώς και με προσλήψεις γιατρών δεν έχει βρει καμία ανταπόκριση.

Εν τω μεταξύ, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του radiolasithi, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Αναστασάκης έδωσε προφορική εντολή σε υπάλληλο του Γραφείου Μηχανογράφησης να κλείσουν όλοι οι υπολογιστές του Δημοτικού Μεγάρου.

Ο υπάλληλος επικοινώνησε με τον εξωτερικό συνεργάτη για θέματα ασφάλειας του Δικτύου του δήμου και του μετέφερε την επιθυμία του κ. Αναστασάκη. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο δήμαρχος επικαλέστηκε για αυτήν του την απόφαση, ότι ήθελε να αποτρέψει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς. Μάλιστα το δημοσίευμα παραθέτει σχετικό έγγραφο  του ίδιου του υπαλλήλου Μηχανογράφησης του Δήμου, που καταγγέλει το γεγονός αναφέροντας μάλιστα ότι παρακωλύθηκε η εξυπηρέτηση των δημοτών.

Το flashnews.gr επικοινώνησε με συνεργάτη του κ. Αναστασάκη ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει δοθεί, προφορικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, τέτοια εντολή.

\"\"
Το προαναφερθέν έγγραφο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook