Ο Πλατανιάς αφήνει πίσω του το άτυχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρατώντας την εξαιρετική του εμφάνιση και κοιτάει τον σημαντικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου αναζητάει τη νίκη στο ματς της Τετάρτης (07/01, 15:00) για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, στις 15.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, θα γίνει ανήμερα του αγώνα.

Ειδικότερα, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), την Τετάρτη 7/1, από τις 9 το πρωί έως τις 12.30 μετά το μεσημέρι καθώς και από το εκδοτήριο του γηπέδου, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

• Θύρες 1 & 2: 10 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας στις θύρες 1, 2 και 3 έχουν έκπτωση 50%, ενώ για τους κατόχους καρτών διαρκείας στη θύρα VIP η είσοδος είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook