Γέμισε από κόσμο χθες η πλατεία Δασκαλογιάννη, εκεί που βρισκόταν στο προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, από όπου φίλοι, μέλη, στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές παρακολούθησαν τα αποτελέσματα των εκλογών αλλά και τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Όπως μπορείτε να αντιληφτείτε (αλλά και να διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ του Flashnews.gr) το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό και κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Ένας προτζέκτορας και ένας φορητός υπολογιστής και μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ βοήθησαν στην ενημέρωση των αποτελεσμάτων μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha».

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεσήκωσε τους συγκεντρωμένους οι οποίοι ξεσπούσαν σε συνθήματα και χειροκροτήματα, ακολούθησε μουσική με Μίκη Θεοδωράκη και κρητικά τραγούδια μέχρι τις 3 τα ξημερώματα…

Αυτό πάντως που έκλεψε την παράσταση χθες στην πλατεία Δασκαλογιάννη ήταν η εμφάνιση του «τσολιά» της «Ελληνοφρένειας» που ως καλεσμένος των Σρόιτερ-Στάη εμφανίστηκε με μια κόκκινη μπλούζα με το σκίτσο του Τσε Γκεβάρα…

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook