Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλη μία μεγάλη εμφάνιση με τη φανέλα του Εργοτέλη, παίρνοντας το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” μετά το ματς με Πλατανιά.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής από τις νήσους Κομόρες, που έφτασε τα 6 γκολ σε 19 συμμετοχές, παρέλαβε το βραβείο από τον μικρό Λευτέρη, που παρακολουθεί προγράμματα του Παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά.

Στις δηλώσεις του μετά τη βράβευση ανέφερε τα εξής:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτή τη νίκη. Το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Ο Πλατανιάς σκόραρε στο 1’ και σε παιχνίδι-ντέρμπι είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς έτσι. Αλλά το πιστέψαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την ανατροπή: «Ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι, αλλά ο Πλατανιάς στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλά, αλλά η ομάδα έχει καλή νοοτροπία και δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε καθόλου για τη νίκη και τελικά καταφέραμε να την κατακτήσουμε».

Για το γεγονός ότι είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού Εργοτέλη: «Είμαι ευχαριστημένος, πρώτα με ενδιαφέρει να νικάει η ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος που σκοράρω και παίρνω βραβεία MVP».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook