Καυστικές δηλώσεις πραγματοποίησε, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη Βουκολιών, ο πρόεδρος του Α.Ο. Κεραμειά Γιώργος Μπουρμπάκης, με αφορμή τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που φιλοξενούνται στο kerameiafc.gr:

Δυστυχώς, στην ανάπαυλα του αγώνα της ομάδας μας με τον Αρη Βουκολιών, ο γενικός αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας, βλέποντας ότι τα καλύτερα και φτωχότερα Κεραμειά κέρδιζαν το χειρότερο και πιο πλούσιο Αρη Βουκοιλιών, πήδηξε τα κάγκελα του γηπέδου και έτρεξε προς το διαιτητή, την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και του έκανε φραστική επίθεση, λέγοντάς του ότι τους αδικεί και πως το δεύτερο γκολ της ομάδας μας ήταν οφσάιντ, επικαλούμενος μάλιστα ονομαστικά μέλος της διοίκησης του Α.Ο. Κεραμειά.

Εφτασε δε μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών και συνέχισε τις διαμαρτυρίες του.

Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στα πρώτα 15 λεπτά, δεν δόθηκε από το διαιτητή κανένα φάουλ στην ομάδα μας, ενώ η αντίπαλη ομάδα ωθούνταν διαρκώς στην περιοχή μας, με φάουλ έξω από αυτή, μέχρι να μας ισοφαρίσουν. Τυχαίο;

Στο ίδιο διάστημα μας αρνείται καταφανέστατο πέναλτι και με το σκορ 2-2, όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο του αγώνα. Τυχαίο;

Μας απέβαλλε ποδοσφαιριστή, ώστε να έχουν το αριθμητικό πλεονέκτημα και τελικά να μας κερδίσουν. Τυχαίο;

Θέλω να πω στο γενικό αρχηγό της ομάδας του Αρη Βουκολιών, ως απάντηση σε ειρωνικό σχόλιό του σε βάρος μου, με αφορμή πρόσφατη αντιπαράθεσή μου για εσωτερικό θέμα της ομάδας, ότι είμαι ένας άνθρωπος που βγάζει με αίμα -κυριολεκτικά- το ψωμί του από τα 15 του και προσπαθώ όσο μπορώ να προσφέρω κάτι όμορφο και τίμιο στο ποδόσφαιρο του τόπου μου.

Δυστυχώς, δεν έχω τα χρήματα να μπορώ να αγοράσω τα πάντα και τους πάντες.

Ευτυχώς που δεν είμαι ο Σόιμπλε, ούτε έχω τα λεφτά της Μέρκελ, να εκβιάζω και να εξουσιάζω…

Όμως χαίρομαι που λέγομαι Μπουρμπάκης, που δεν είμαι πλούσιος, αλλά τίμιος, υπερήφανος, μαχητής και πάνω απ’ όλα Ελληνας!

Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για τον τίμιο αγώνα που έδωσαν και έχασαν από έναν καλύτερο παίκτη, που δυστυχώς φορούσε κίτρινα και δεν είχε αριθμό στη φανέλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook