Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Μάρκος Ρεϊζάκης… χτύπησε ξανά, φροντίζοντας να ανταμείψει τον Κισσαμικό για την εξαιρετική του πορεία με νέα οικονομική βοήθεια.

Ο Χανιώτης επιχειρηματίας, που έχει καταγωγή από την Κίσσαμο αλλά ζει μόνιμα στην Αμερική, μετά τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα έστειλε ξανά ένα σεβαστό ποσό στην ομάδα.

Μάλιστα σε επικοινωνία με μέλη της διοίκησης του Κισσαμικού εξέφρασε τη χαρά του για την πορεία της ομάδας και δήλωσε ότι θα παραμείνει αρωγός της προσπάθειας και τη νέα σεζόν.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Ο κ. Μάρκος Ρεϊζάκης παρότι διαμένει μόνιμα στην Αμερική παρακολουθεί την πορεία της ομάδας μας και για μία ακόμα φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέστειλε οικονομική βοήθεια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την ικανοποίησή του για την πορεία του Κισσαμικού. 

Σε επικοινωνία του με μέλη του Δ.Σ. του Κισσαμικού ο κ. Ρεϊζάκης δήλωσε χαρούμενος για τα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός της προσπάθειας που γίνεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μάρκο Ρεϊζάκη, για την συνεχή και έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook