Επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του “4ου Faistos Cup”, αλλά και η παρουσία των αθλητών του Θησέα, που κατέκτησαν τρία μετάλλια στους αγώνες που έγιναν στις Μοίρες.

Η επίσημη ενημέρωση του Θησέα:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “4ο faistos cup” την Κυριακή  05/04/2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο  Μοιρών.

Οι αθλητές μας γύρισαν με  3 μετάλλια και πολλές εμπειρίες αποδεικνύοντας  την ανοδική πορεία που έχουν και τη φετινή χρονιά.

 Στο ξίφος μονομαχίας ανδρών:

Ο Κοντογιάννης Αλέξανδρος κατέκτησε την 2η  θέση και το ασημένιο μετάλλιο,φτάνοντας στον τελικό μετά από ένα σερί νικηφόρων αγώνων. Ο Καραπιδάκης Ιωάννης (5ος),Γεωργιόπουλος Γεώργιος(7ος),Ζαχαριουδάκης Νικόλαος(12ος),Καλαντζάκης Ιωάννης(20ος),Βαρούχας Εμμανουήλ(21ος),Fraile Alberto(22ος),Πανταζόγλου Νικόλαος(31ος),Ζερβάκης Κωνσταντίνος(33ος) και Αρχαύλης Εμμανουήλ(34ος) ολοκλήρωσαν τη θετική εμφάνιση στην κατηγορία τους.

Στο ξίφος μονομαχίας γυναικών :

Oι Ξαγοραράκη Φανή και Παναγιωτάκη Μαριάννα-Στέλλα μετά από συγκλονιστικές εμφανίσεις κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Μακράκη Νεφέλη(20η)αν και ήταν οι πρώτοι της αγώνες έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί την Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στους αγώνες.

Κλείνοντας,  θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όποιος επιθυμεί να γνωρίσει το άθλημα της ξιφασκίας μπορεί να μας βρει στην Κονδυλάκη 1 ή στο 6939460525 και στο website μας(www.aothiseas.gr) καθημερινά 5-10 μ.μ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τη Μεγάλη Εβδομάδα για τις μέρες Μ.Δευτέρα-Μ.Τρίτη-Μ.Τετάρτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook