Την Κυριακή μεσημέρι στις 13:00 οι Βουλευτές Χ. Θεοχάρης & Σ. Δαννέλης μαζί με το τοπικό στέλεχος Χανίων Γ. Κουτσομύτη συνομίλησαν με εθελοντές & φίλους του Ποταμιού σε κεντρικό καφέ του  Παλιού Λιμανιού στα Χανιά.
 
Ο Βουλευτής Χ. Θεοχάρης ανέλυσε την οικονομική κατάσταση της χώρας σε σχέση με την τρέχουσα επικαιρότητα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει πιθανού πολιτικού αδιεξόδου που βρίσκεται η χώρα σε σχέση με τους πιστωτές της.
 
 
Ο Βουλευτής Σ. Δανέλλης παρουσίασε τη διαφοροποίηση του ρόλου και της αποστολής του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος (από δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις 6 δυνάμεις της ματωμένης Ευρώπης από το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο Ευρώπης) σε σχέση με τη σημερινή λειτουργία των θεσμών.
 
Το τοπικό στέλεχος Γ. Κουτσομύτης έκανε μια πολύπλευρη πολιτική ανάλυση του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος και την σχέση της Ελλάδας με αυτό από οικονομικής, γεωπολιτικής, κοινωνικής και στρατηγικής άποψης.
 
Ακολούθησε διάλογος με τα στελέχη, ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
 
 
Νωρίτερα οι Βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν το τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Παρόντες εκπρόσωποι από όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται οι οικονομολόγοι. 
 
Η αντιπροσωπεία του “Ποταμιού” αποτελείτο από τους Βουλευτές Χάρη Θεοχάρη, Σπύρο Δανέλη, υποψ βουλευτές Χανίων Μάνο Σηφοδασκαλάκη, Νίκη Φτυλιτάκη, Γιώργο Μαρακάκη και τους Περιφερειακούς εκπροσώπους Κυριάκο Καραγιώργη και Χρήστο Γιακουμάκη.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook