Οι δύο πρώην πρόεδροι του ΟΦΗ έδωσαν το παρόν στην (ιδρυτική) Γ.Σ. του Κισσαμικού για να γίνει ΠΑΕ και τόνισαν ότι οι δύο σύλλογοι θα είναι πάντα αδελφοποιημένοι.

Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης και Νίκος Δουλουφάκης βρέθηκαν στο Καστέλι Κισσάμου όπου σήμερα πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Κισσαμικού με την οποία γυρίζει σελίδα καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στην Football League. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιρικοί παράγοντες συμβούλευσαν τους ανθρώπους του Κισσαμικού εν όψει του μέλλοντος και την ανάγκη να παραμείνουν ενωμένοι. Ο Νίκος Δουλουφάκης αναφερόμενος στον ΟΦΗ, έκανε λόγο για την χρονιά που ο σύλλογος έγινε ΠΑΕ, καθώς ήταν ο πρώτος στην ιστορία του Κρητικού αθλητισμού. «Ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα της Κρήτης που έγινε ΠΑΕ και στην συνέχεια διαφήμισε το νησί μας σε ολόκληρη την Ευρώπη» κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στην αίθουσα.

Ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης από την πλευρά του, τους τόνισε ότι πρέπει να κάνουν πάντα σωστές, οικονομικά επιλογές και να «κρεμάτε το καλάθι μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι σας» όπως χαρακτηριστικά είπε.

 Ο πρόεδρος του Κισσαμικου Αντώνης Ροκάκης τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους αναφέροντας ότι οι σχέσεις ΟΦΗ και Κισσαμικού πάντα ήταν και θα παραμείνουν αδερφικές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook