Από όλα είχε ο… μπαξές της Δευτέρας (27/6) για τον Α.Ο. Χανιά, μιας και ήταν προγραμματισμένη η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στην οποία θα εκλεγόταν το νέο Δ.Σ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε μια και η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί σε μέρα, που θα ανακοινωθεί από την Τρίτη (28/6). Πέρα από αυτό όμως το φινάλε της βραδιάς επεφύλασσε ανακοινώσεις από τον Παντελή Ευθυμάκη αλλά και συνομιλία του στο ίδιο τραπέζι με τον Κώστα Μανιουδάκη, με τον οποίο είχαν ραδιοφωνικές διαμάχες πρόσφατα.

Ο επικεφαλής της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα ότι από την Κυριακή (26/6) το βράδυ έχει επέλθει συμφωνία με τον προπονητή της Καλλιθέας , Απόστολο Χαραλαμπίδη, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο 43χρονος τεχνικός σύμφωνα με τον κ. Ευθυμάκη θα είναι τις επόμενες ημέρες στα Χανιά για να τελειώσει και επίσημα το θέμα.

Το FlashNews.gr πρώτο σας είχε ενημερώσει οτι υπήρχε πρόταση στο νεαρό προπονητή.

Πέρα από την συμφωνία με το νέο προπονητή ο κ. Ευθυμάκης ανακοίνωσε ότι στόχος της ομάδας θα είναι το πρωτάθλημα, θα γίνουν σημαντικές μεταγραφές και θα πληρωθούν τα υπόλοιπα οφειλόμενα οι παίκτες τις επόμενες ημέρες.

 Τέλος αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε συμφωνία η ομάδα με όλους τους παίκτες του ρόστερ, εκτός από του Δρακάκη και Βουρβαχάκη που επιθυμούν να φύγουν.
 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook