Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε πριν λίγη ώρα στα γραφεία του Flashnews.gr, από κατοίκους και επιχειρηματίες της Παλιάς Πόλης.

Συγκεκριμένα οι επιχειρηματίες, στην πλειοψηφία τους Ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες Καταστημάτων Εστίασης αναφέρουν οτι υπάρχει έξαρση σε κατσαρίδες και ποντίκια! 

“Βγαίνουν απο παντού, από τους υπονόμους, από τις σωληνώσεις, παντού!” αναφέρει ξενοδόχος της περιοχής της Σπλάντζιας και συνεχίζει “υπάρχει πλήρης απραξία, δεν ασχολείται κανείς, θα μας φάνε τα ποντίκια και οι κατσαρίδες”,

Είναι γνωστό οτι κάθε χρόνο ο Δήμος Χανίων αναθέτει σε ειδικό Συνεργείο να πραγματοποιήσει ψεκασμούς σε πολλά σημεία της πόλης, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφοριες, φέτος δεν εχει γίνει κάτι ανάλογο.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής προσπαθούν να καταπολεμήσουν τα έντομα και τα τρωκτικά με δικές τους απεντόμωσεις, ωστόσο αναφέρουν ότι αν δεν γίνουν απο τον Δ. Χανίων σε όλο το δίκτυο των υπονόμων, δεν πρόκειται να αντιμετωπίστει το φαινόμενο.

Το χειρότερο από όλα είναι, πάντα όπως αναφέρουν οι επιχειρηματίες της περιοχής, ήδη οι τουρίστες γράφουν αρνητικά σχόλια στα διάφορα ταξιδιωτικά sites. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook