Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τέσσερις  υποθέσεις απάτης και δύο ακόμη περιπτώσεις απόπειρας απάτης, σε βάρος έξι ατόμων.

Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 33χρονου για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 26.07.2015 έως 02.09.2015 στο Ηράκλειο. Επιπλέον, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος, προσποιούμενος υπάλληλο τροφοδοτικών εταιρειών, παρουσιαζόταν σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων και τους έπειθε να του καταβάλουν διάφορα οφειλόμενα χρηματικά ποσά (ως προς την τροφοδοτική εταιρεία), ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρέδιδε διάφορα αντικείμενα ισχυριζόμενος ότι άτομο που ήταν γνωστό στους παθόντες θα τα αγόραζε και με τον τρόπο αυτό τους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία τους διαβεβαίωνε ότι θα τους καταβληθούν από τον φερόμενο ως αγοραστή. 

Ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου . 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook